سه شنبه 4 مهر 1396

راهنمای طبقات
ایمیل سازمانی بیمارستان
تاریخچه

در تاریخ 1349/10/17 گروهی از اساتید و پیشکسوتان پزشکی تصمیم گرفتند تا شرکت بهداشتی درمانی مهراد را با هدف خدمت رسانی و ارتقا سطح سلامت در شهر تهران پایه‌گذاری کنند. این مؤسسین:
دکتر وارطان اروستونیان، دکتر اردشیر بابک سمیعی، دکتر مهدی اخوین، دکتر جمال اصغرزاده، دکتر قدرت اله موثقی، دکتر سید حسین امامی کلیشاوی، دکتر احمد مشیری، دکتر علیرضا کاویانیان، دکتر کیارش نفیسی و دکتر پرویز بقائی بودند.

ساخت بیمارستان مهراد از سال 1352 در زمینی به مساحت 2100 متر مربع واقع در خیابان میرعماد تهران آغاز شد. این خیابان بین خیابان‌های شهید مطهری و شهید بهشتی در شهر تهران واقع است. کار ساختمانی و تجهیز بیمارستان در سال 1361 پایان یافت و بیمارستان از تاریخ 1361/10/18 به طور رسمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

مجموع زیر بنای بیمارستان مهراد بالغ بر 12 هزار متر مربع است و در سه قسمت ساختمان شماره یک (6 طبقه) ، ساختمان شماره دو (4 طبقه) و ساختمان شماره 3 (کلینیکها) احداث شده است.

تیم پزشکی:

در حال حاضر 69 نفر از ورزیده‌ترین و مجرب‌ترین پزشکان کشور به عنوان سهامدار در درمان بیماران مراجعه کننده به بیمارستان فعالیت می‌نمایند. (لیست پزشکان )
لازم به ذکر است که این بیمارستان از خدمات همکاران میهمان در رشته‌های غدد داخلی، پوست و روانپزشکی، چشم، رادیولوژی، جراحی ترمیمی و پلاستیک نیز استفاده می‌کند.

بیمارستان مهراد با 249 تخت فعال دارای کلیه بخش های تخصصی و بیشتر رشته های فوق تخصصی می باشد.

این بیمارستان از ابتدا درجه یک شناخته شده و اکنون نیز از حیث ارائه خدمات درمانی و کیفیت آن ممتاز است.

پیوندهای مرتبط
وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی